Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin, erotako vai ei? – verkkokurssi – Loppuun myyty

97,00 

Parisuhteen solmujen avaaminen uusin keinoin auttaa

Koetko kokeilleesi jo kaikkea? Ehkä olet vakuuttanut rakkauttasi tai hän on yrittänyt vakuuttaa sinua rakastamisellaan. Hän on mahdollisesti selittänyt sinulle, miksei sinun tarvitsisi tuntea niin kuin tunnet, tai sinä olet selittänyt vastaavasti hänelle. Kaiken lisäksi olette keskustelleet joko hänen toiminnastaan tai sinun toiminnastasi ja jompi kumpi on vannonut muuttuneensa. Kuitenkaan mikään ei ole muuttunut.

Erotako vai ei?
Onko sydämesi solmussa ja keinot hukassa?

Kokeile jotain ihan muuta silloin kun vanhat keinot eivät enää toimi!

Stressivalmentajan ja ero-ohjaajan yhdessä tekemä kurssi avaa silmiä ja antaa työkaluja mennä eteenpäin silloin kun omat keinot ovat jo loppuneet.

Tämä kurssi on aina avoinna, eli voit hankkia sen juuri silloin, kun tunnet tarvetta. Kun haluat selkeyttä omaan parisuhteeseesi, saat sitä tästä kurssista. Kurssi on käytössäsi tämän vuoden loppuun, joten sinulla on aikaa perehtyä materiaaliin omassa aikataulussasi.

Kun ostat kurssin, saat sähköpostiisi välittömästi tunnukset, joilla pääset heti aloittamaan ensimmäisen viikon materiaaliin tutustumisen.  (Jos sinulla on gmail, katso myös tarjoukset -kansio. Joskus viesti löytyy myös roskapostista.)

Kuvaus

Forte Valmennus ja Stressikupla

Tämä verkkokurssi on tehty sinulle:

 • joka tunnet tyytymättömyyttä parisuhteessasi
 • joka olet jopa pohtinut eron mahdollisuutta
 • joka et ole valmis eroon vielä, vaan haluat odottaa jotain muutosta tapahtuvaksi
 • jota muutoksen mahdollisuudet kiinnostavat, mutta tuntuu, että toisen pitäisi muuttua
 • joka haluat vanheta yhdessä parisi kanssa, mutta hyvässä ja molempia tyydyttävässä parisuhteessa

Kun muutoksen tarve tulee välttämättömäksi, tekee siltikin aina mieli kysyä: Miten tämä liittyy minuun? Ja juuri silloin, kun on ulkoistamassa muutosta toiselle osapuolelle, on tärkeää huomata, ettei todennäköisesti mitään tapahdu. Silloin voi jäädä voivottelemaan surkeaa tilannetta ja odottaa ihmettä.

Entä jos sen sijaan alkaisit tekemään ihmettä?

Verkkokurssi: ”Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin” auttaa sinua

 • ymmärtämään oman matkasi ja parisuhdemallisi syntymisen
 • löytämään pohjimmaiset syyt omaan stressiisi
 • keskittymään siihen, mitä haluat parisuhteeltasi
 • rakentamaan sellaista parisuhdetta, joka on toiveesi mukainen
Rakkauden ratkaisuja
Yhdessä hyvässä suhteessa laajennamme toistemme elämää

Rakensimme tämän kurssin sinulle, koska:

Omassa työssämme olemme jatkuvasti törmänneet tilanteisiin, joissa ihmiset ovat eronneet ”turhaan”. On kuviteltu, että paha olo on johtunut huonosta parisuhteesta, jonka toisen käyttäytyminen on saanut aikaan. Eroseminaareissa on ihmisiä, jotka sanovat, että olisinpa ymmärtänyt nämä asiat ennen eroa, eikä vasta eron jälkeen. Tämä kurssi on tehty tuon ymmärryksen kasvattamiseen ja turhien erojen välttämiseen. Tämän avulla voi myös varmistua siitä, että ero saattaakin olla ainut hyvä vaihtoehto.

Miia Huitti: Olen stressivalmentaja ja pienten lasten äiti, joka oman loppuunpalamisen myötä jaksoin toivoa elämäni päättämistä tai avioeroa. Löysin tehokkaat stressinhoitotyökalut, joiden avulla aloin toipua uupumuksesta ja oivalsin, ettei ero ollutkaan ratkaisu. Tein oivalluksia oman pahan oloni syistä ja vaikka mikään asia ei muuttunutkaan, kaikki muuttui sisälläni. Työssäni stressivalmentajana autan ihmisiä oivaltamaan oman stressinsä syyt ja annan työkaluja niiden käsittelemiseen. Olen rakentanut useita verkkokursseja stressin käsittelemiseen sekä kirjoittanut Sressikupla -kirjan. Tausta työelämästäni on henkilöstöhallinnon ja pankki-ja sijoitusalan tehtävistä. .

Motto: Kaikkea pitää kokeilla kerran!

Leena Koivu: Valmennan ihmisiä eteenpäin erilaisista kriiseistä ja hankalista elämän ja työn tilanteista. Pitkäaikaisen liiketalouden työurani lisänä Life- ja Business Coachin, NLP- kouluttajan ja Enneagrammiohjaajan, Ero-ohjaajan sekä Työyhteisösovittelijan koulutukset ovat perustana tälle työlle. Lähellä sydäntäni on ihmisten motivoiminen löytämään omat voimavaransa ja ajatusten voiman siirtäminen arjen teoiksi. Olen itse eronnut kahteen kertaan samasta kumppanista ja saanut siten omat tunnekokemukset eroon liittyvistä isoista tunnevyöryistä. Myös eroon liittyvä hyvä tutustumismatka isommin aitoon itseen on osa kokemusmaailmaani.

Motto: Kahden ihmisen välinen hyvä vuorovaikutus lisää jopa rauhaa maailmassa.

 • Kun parisuhteesi olisi toiveidesi mukainen, millaista tunnetta tuntisit aamulla herättyäsi?
 • Kun tuntisit tuota tunnetta, mitä tekisit ihan ensimmäiseksi?

Tällä kurssilla pääset mukaamme rakentamaan toiveidesi mukaista parisuhdetta.

 

Rakakuden ratkaisut
Samaan suuntaan samassa veneessä

Ja kurssilla on takuu. Ellet halua pysyä mukanamme ja olet tyytymätön kurssin antiin 14 päivän sisällä ostosta, saat rahat takaisin.

Näin voit vaikuttaa toimivaan parisuhteeseesi

Onko sinulla herännyt seuraavia ajatuksia ja puheitakin parisuhteessasi?

”Sinä et rakasta minua enää.” ”Teit tuon tahallasi.” ”Halusit vain loukata minua.” ”Olet itsekäs, ajattelet vain itseäsi.”

Noissa ajatuksissa ja kommenteissa huomio on toisessa ihmisessä ja siinä, että toisen tulisi muuttua, jotta voisin olla onnellinen.

Syy parisuhteen tilanteeseen on kuitenkin useimmiten jotain muuta kuin toisen vääränlainen käytös. Parisuhde on kahden ihmisen välinen suhde, johon molemmat tuovat omat panoksensa. Molemmat ovat omien aikaisempien kokemustensa ja uskomusten aikaansaannoksia. Molemmat hakevat rakkautta omilla malleillaan.

Miten sitten voi mennä eteenpäin ja löytää ratkaisuja?

Hyvä tapa lähteä uudelleen liikkeelle on miettiä sitä, mitä me haluamme tuntea tässä parisuhteessa. Millainen olisi meidän molempien ihanneparisuhde?

Lyhyt kaava parisuhteen tilan pohdintaan:

 • miten me tähän parisuhteessamme päädyimme? Millainen minun kokemusmaailmani on rakkaudesta? Miksi minulla on paha olla tässä tilanteessa? Millainen minun pitää mielestäni olla ja miten toimia saadakseni rakkautta?
 • miten saan yhteyden sinuun uudelleen, mitä minä voin tehdä tämän parisuhteen eteen?
 • millaisena näen tulevaisuutemme? Miten rakennamme sinne tien?

Tämän verkkokurssin avulla jatkat matkaa vielä pidemmälle. Pääset syventymään parisuhteesi syntymisen syihin, sukeltamaan syntyneiden ongelmien ratkaisuihin sekä rakentamaan toiveidesi mukaista parisuhdetta.

Mitä sinä toivot hyvältä parisuhteelta? Miten voit valita toimivammat vaihtoehdot, jotka toteuttavat toiveesi?

Kurssin hankinta on täysin riskitön. Ellet sattuisi olemaan tyytyväinen kurssiin 14 päivän sisällä ostosta, saat rahasi takaisin.

Voit tehdä paljon oman parisuhteesi eteen. Kun valitset tuen, joka antaa työkaluja rakkauden suunnan valitsemiseen, pääset ottamaan oman vastuusi parisuhteen laadusta.

Tällä kurssilla saat laajat videopaketit aiheista, paljon tietoa ja kokemusta, harjoituksia, työkaluja ja stressinpoistoa. Voit vastata kysymyksiin ja pohtia asioita omalta kannaltasi, vastauksesi ovat suojassa muilta kurssin kävijöiltä. Tiedon ja tuen avulla löydät parhaat keinot oman parisuhteesi parhaaksi.

Miltä tuntuisi taas kuulla spontaanisti: ”Rakastan sinua” tai ”Sinä olet tärkeä” tai ”Kiitos, että olet olemassa”?

Kurssin materiaalit saat neljän viikon aikana. Sen jälkeen kurssi on avoinna sinulle tämän vuoden loppuun, jotta ehdit tekemään varmasti kaikki harjoitukset ja siten toteuttamaan haluamaasi muutosta kohti toimivaa ja rakkaudellista parisuhdetta. Tämän kurssin myynti loppuu 1.11.2023.

”Jo ensimmäinen viikko toi mukanaan isoja oivalluksia” – Sari

Mikset sinäkin lopettaisi turhan kärsimyksen toimimattoman parisuhteen parissa ja lähtisit tekemään päätöksiä. Ensimmäinen päätös on hankkia apua kurssista ja sen jälkeen oletkin jo viisaampi.

Rakkauden ratkaisuilla
Hyvää elämää rakkaudellisten ratkaisujen avulla, mitä ne sitten ovatkin!

 

Valoa parisuhteeseesi tämän kurssin mukana!

Muista, että sinä olet juuri niin iso kuin rajoitat itsesi. Rajoituksiasi muuttamalla kasvatat mahdollisuuksiasi aina vain parempaan elämään ja parisuhteeseen.

Kaikki on mahdollista, mihin uskot ja minkä eteen toimit. Onnea matkaasi!

Miia ja Leena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin, erotako vai ei? – verkkokurssi – Loppuun myyty”