Särkyneen sydämen korjaamo, apua eron ensihetkiin – verkkokurssi – Loppuun myyty

39,90 

HALUAISITKO HELPOTUSTA TUNNEMYRSKYYSI?

Kun ero kulkee elämän polulle, tuntuu, että sattuu enemmän kuin kestää. Kolme asiaa auttaa silloin eteenpäin:

  1. Tieto ja ymmärrys siitä, mitä menetyskriisissä tapahtuu
  2. Empatia, et ole yksin tämän asian kanssa
  3. Toivo tulevasta

Näiden askelten avulla pääset selviämisen tielle ja löydät tien uuteen, eron tuskasta vapaaseen elämään.

Ero satuttaa ja kipu tuntuu loputtomalta.   Verkkokurssi on yksi matalan kynnyksen hoitokeinoista. Nyt olet astumassa ensimmäisen kynnyksen yli kivun hoitamisessa.

Vaikka : ”Ero avaa kaiken, mitä helvetistä pitää tietää” – Emily Dickinson, Ero on  ymmärrystä avaava matka itseen.  Matka voi tuntua pitkältä ja tarpeettomaltakin, mutta kun sen on tehnyt, huomaa, että se todellakin kannattaa.

Tällä kurssilla saat neljä kertaa viikon välein materiaalia sekä käyttöoikeuden niille tämän vuoden loppuun. Kurssin myynti loppuu 1.11.2023.

Verkkokurssin avulla pääset kiinni omaan selviytymisprosessiisi. Voit tehdä harjoituksia silloin kun haluat ja sinulle on paras hetki.

Kurssin käytyäsi olet jo pitkällä selviytymismatkallasi.

Kurssi sisältää paljon tietoa, videoita, harjoituksia, empatiaa sekä oivalluttavia kysymyksiä, joihin vastaamalla löydät ratkaisuja, toivoa tulevaisuuteen ja tien etenemiseen.

Eron jälkeen olet ansainnut uuden, sinulle paremman elämän. Tämä voi olla ensimmäinen askel uuden elämäsi tiellä. Tiellä, jossa alat tehdä omia, itsenäisiä valintojasi.

Kurssin hinta on 39,90€.

Sillä saat kaikki materiaalit ja oikeuden käyttää kurssia tämän vuoden loppuun. Kun ostat kurssin, saat sähköpostiisi välittömästi tunnukset, joilla pääset heti aloittamaan ensimmäisen viikon materiaaliin tutustumisen.  (Jos sinulla on gmail, katso myös tarjoukset -kansio. Joskus viesti löytyy myös roskapostista.)

Kuvaus

Särkyneen sydämen korjaamo – irrottaa eron ensihetken tuskasta

Näiden ensiaskelten avulla pääset kokoamaan palasia yhteen, lähdet selviämisen tielle ja löydät tien uuteen elämään.

Kenelle tämä kurssi on: Tämä verkkokurssi on tehty sinulle, joka olet eronnut parisuhteestasi ja ero satuttaa isosti. Tunteet ovat suuria ja tuntuvat hallitsemattomilta. Sydän tuntuu särkyneeltä pettymyksestä, surusta ja välillä suuresta vihastakin.

Mihin tämä kurssi auttaa: Tämä verkkokurssi helpottaa kipua ja auttaa menemään pahimman läpi. Saat ymmärrystä tunteista ja siitä, miksi ne ovat tarpeellisia. Tästä kurssista saat työkaluja lähteä etenemään kohti uudenlaista elämää.

Sydämen korjaamo
Elämää kokenut, ehjä sydän on kaunis taideteos

Tärkeintä eron tapahduttua on ensin korjata oma särkynyt sydämesi.

Tällä kurssilla keskitytään asioihin, jotka auttavat erokipuun. Siksi tämä kurssi on sijoitus omaan hyvinvointiisi ja samalla sijoitus parempaan tulevaisuuteesi.

Erosta selviytyminen on omanlaisensa sopeutumisprosessi

Kivusta pääsee eroon, kun antautuu prosessiin. Erossa kipu on sallittua ja jopa suotavaa, koska kipuhan kertoo, että jotain pitää eheyttää ja parantaa.

 

Sydämen korjaamo
Kun antaa tilaa kokemuksista oppimiselle, paranee elämänlaatu ja matka helpottuu.

Eron sopeutumisprosessiin kuuluu alku ja loppu sekä siihen väliin tietyt oppimisvaiheet. Kriisit lähtevät liikkeelle kieltämisestä. Kun lähdet liikkeelle kiipeämään kohti vapautta, matka voi tuntua pitkältä ja loppumattomalta. Valtava henkilökohtainen kasvu on mahdollinen juuri tässä prosessissa, kun käytät tämän tilaisuuden hyväksesi. Älä uppoa luolaasi vaan etene rohkeasti vuoren huipulle asti. Näkymät sieltä ovat laajemmat kuin koskaan uskoitkaan.

Tämä kurssi auttaa helpottamaan tuota prosessia

Kurssi auttaa korjaamaan särkynyttä sydäntä kasvattamalla ymmärrystä prosessista, auttaa olemaan armollinen itselleen, antaa työkaluja itsetunnon korjaamiseen ja opettaa antamaan tilaa voimakkaille tunteille. Oletko halukas kokeilemaan tämän raskaan elämänvaiheen helpottamista?

Näin pääset helpottamaan omaa oloasi, ja saat eväät parempaan elämään.

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet juuri kohdannut eron tai ymmärtänyt, että ero on väistämättön vaihtoehto. Tämä on siihen kipeään hetkeen, kun tuntuu, että kaikki kaatuu eikä tulevaisuudelle näy tietä. Tämä auttaa pahimman yli selviytymisen tiellä.

Kurssista saat nopeasti

  • helpotusta oloosi, koska tiedät, mitä kaikkea eroon ja siihen liittyviin tunteisiin kuuluu
  • ymmärrystä tämän hetkiseen olotilaasi
  • selviät nopeammin eteenpäin, koska otat tapahtuneen käsittelyyn, etkä jätä möykyksi tulevaa elämää häiritsemään

Kurssin käytyäsi mielesi on selkeämpi ja voit katsoa valoisammin tulevaisuuteen.

 

Sydämen korjaamo
Tieto ja ymmärrys antavat selkeyttä. Selkeys tuo toivoa ja uskoa jatkaa eteenpäin.

Takuu

Tällä kurssilla on 100 prosentin takuu, joten se on riskitön sijoitus itseesi. Ellet ole tyytyväinen kurssin sisältöön 14 pv:n kuluttua tilaamisesta, saat rahasi takaisin vain pyytämällä sähköpostilla.

Näin kurssilla edetään

Särkyneen Sydämen korjaamo –verkkokurssilla käydään kiinni neljän viikon aikana siihen mitä tapahtui, millaiset tunteet myllertävät, miksi niin kävi ja miten korjata itsetuntoa, joka kolahtaa eron tapahtuessa

Ensimmäisessä osassa

• käydään läpi erokriisin vaiheet, jotta ymmärrät, missä tilanteessa juuri nyt olet

• löydetään voimavarojasi selviytymiseen

• saat työkaluja tunnevyöryihin

Toisessa osassa puhutaan suurista tunteista

• saat apua siihen, miten käsitellä suuria tunteita

• tehdään matkaa pettymyksestä vihaan

• kauankohan suru vaatii aikaa

• kuka oli syyllinen, vai oliko kukaan

Kolmannessa osassa tutkitaan sitä

• miten parisuhteen toimintamallit syntyvät

• millainen oli sinun opittu toimintamallisi, jonka toit parisuhteeseesi

• miten voi muuttaa toimimattomia malleja

• käydään läpi syitä parisuhteen katkeamiseen

Viimeisessä, eli neljännessä osassa

• keskitytään erossa kolahduksen saaneeseen itsetuntoon

• ja itsetunnon korjaamiseen

• sekä mietitään, miten tästä eteenpäin

Tein tämän kurssin sinulle, koska:

Olen kokenut sen kipeän ymmärryksen ja tuskan hetken, kun maailma kaatuu parisuhteen päättymiseen. Erosin aikanaan kahteen kertaan samasta miehestä, koska en vielä ensimmäisen kerran jälkeen ymmärtänyt selvittää syitä parisuhteen rakentumiseen. Silloin kaipasin apua ja työkaluja, joiden avulla olisin selviytynyt eteenpäin. Silloin ei voinut apua saada vielä verkon kautta. Olisin halunnut omassa rauhassa ymmärtää ja saada ulkopuolista asiaa ymmärtävää tukea.

Tutustutaan

Eroni on saanut minut muuttamaan elämäni suuntaa sen jälkeen kun kipu helpotti. Kouluttauduin valmentajaksi, NLP-traineriksi, ero-ohjaajaksi ja ratkaisukeskeiseksi työyhteisösovittelijaksi. Tälle verkkokurssille olen koonnut näistä kokemuksista ja työkaluista parhaat palat erokivun parantamiseen.

Verkkokurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden mennä eteenpäin omassa rauhassa tuen kanssa.

Katkeruus on pahinta, mihin eron jälkeen voi hukkua. Tunteiden jäsentäminen, oman vihan ja muiden tunteiden käsittely ja parisuhteen mallien tunnistaminen auttaa ulos katkeruuden tieltä ja auttaa sinua jatkamaan vapaana eteenpäin.

Toivon, että sinä voit välttää joitakin kuoppia (joihin itse putosin) eron tiimellyksessä tämän kurssin avulla.

Sydämen korjaamo
Apu auttaa ylös kuopasta ja saattaa estää kokonaan putoamisen siihen.

Tämä kurssi on riskitön sijoitus itseesi. Kurssilla on 14 päivän takuu, joka tarkoittaa, että jos et tunne saavasi kurssilta mitään apua, voit pyytää rahat takaisin 14 päivän sisällä kurssin alkamisesta.

Näin päästät irti menneisyyden kahleista ja saat energiaa mennä kohti tulevaisuutta

”Sain kurssista apua ja lohtua.”

– Virpi

”Voin TODELLAKIN suositella kurssia samassa kriisissä tuskitteleville.”

– Leila

”Eroon liittyvät asiat on hyvä käsitellä, ihan oman itsen takia. Siinä voi samalla oppia paljon itsestä. Molemmilla suhteen osapuolilla on aina vastuu tapahtuneista asioista, niin vaikealta kun se voikin tuntua myöntää. Näin ollen jokainen voi vaikuttaa asioihin omalta osaltaan (esim. ettei katkeroidu, miten toimii mahdollisissa seuraavissa suhteissa jne.). Ei se ole mitään että joutuu hakemaan apua ja vielä maksamaan siitä, vaan se on omaan ja läheisten hyvinvointiin sijoittamista.”

– Johanna

Ero on suuri menetys ja se aiheuttaa menetyskriisin.

Kriisiä voi verrata traumaan, onnettomuuteen, jossa joutuu kohtaamaan shokkivaiheen, reagointivaiheen, käsittelyvaiheen sekä eteenpäin menemisen uuteen erilaiseen elämään, eli uudelleen suuntautumisvaiheen. Ole armollinen itsellesi, vaikka tunteet heittelevät ja maailma tuntuu kaatuvan.

Tämä kurssi auttaa sinua etenemään kaikessa rauhassa itseksesi tässä vaikeassa hetkessä, jonka jälkeen pystyt käsittelemään paremmin tapahtunutta. Saat työkaluja rakentaa erostasi elämääsi parantavaa käännekohtaa. Ihan riskittömästi.

”Suuret kiitokset tuestasi. Nyt tiedän mitä haluan ja mitä en. Oppi oli hyväksi, mutta erotyöskentelyni oli aikamoinen tunnematka. Vaikka olen aiemminkin käynyt parisuhteen eroja läpi, tämän eron kautta tajusin lopulta että jatkossa MINUN ON OLTAVA TÄYSIN REHELLINEN ITSELLENI JA TARPEILLENI.”

– Tuula 47 v.

Särkyneen sydämen korjaamo
Mikä sinua auttaisi matkalla kohti hyvää elämää?

 

Eron käsitteleminen antaa mahdollisuuden parempaan tulevaan elämään

  • Haluatko käyttää tilaisuuden itsesi hyväksi?
  • Haluatko elämän, jossa olet vapaa eron aiheuttamasta kärsimyksestä?

Kipu kuolee ajan kanssa, mutta voi vaatia siihen pitkän kärsimyksen. Nyt voit ottaa ison askeleen ja lyhentää omaa kivun aikaasi. Tämä kurssi on uudenlaista kivun lievitystä ja siksi se helpottaa myös uuden elämän aloittamista. Miksi epäröisit lähteä eteenpäin?

Helpompaa matkaa erostasi eteenpäin tämän kurssin avulla.

Kukaan ei selviä elämästä ilman vaikeita hetkiä. Jälkeenpäin ne tuntuvat omalla tiellä tarpeellisilta ja kuuluvat omaan elämäntarinaan. Haluatko kokeilla auttaa itseäsi tällä tiellä?

Kurssilta saat voimia matkallesi omaa, rohkeaa ja omanlaistasi tarinaa rakentaessasi.

Sinun tarvitsee tehdä vain päätös, joka auttaa sinun itsesi lisäksi läheisiäsi.

Lämmöllä ja sinua tukien Leena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Särkyneen sydämen korjaamo, apua eron ensihetkiin – verkkokurssi – Loppuun myyty”