Jatka matkaasi ehjänä eteenpäin – verkkokurssi – Loppuun myyty

35,00 

HALUAISITKO INNOSTUA KULKEMAAN ETEENPÄIN ELÄMÄSI TIELLÄ?

Valmentaminen on valmennettavan voimavarojen tukemista ja löytämistä. Sinulla on olemassa ne vastaukset, jotka vievät sinua eteenpäin. Kaivetaan ne yhdessä esille.

Usein yritämme peittää elämän tekemiä haavoja. Ne ovat kuitenkin niitä paikkoja, joista valo pääsee meihin itämäisen runoilija Rumin mukaan.

Haavojen kanssa olemme siis kauniimpia ja viisaampia. Niitä ei ole syytä peittää vaan käyttää hyväksi omassa kasvussa.

Epämiellyttävät kokemukset saattavat tuntua epäonnistumiselta. Kuitenkin jokainen kokemus, vaikka epämiellyttäväkin, antaa lisää oppia ja vie kohti parempaa elämää. Mitä sinun kokemuksesi on sinulle opettanut?

Miten voit hyödyntää parhaiten saamiasi oppeja? Tämä verkkokurssi kuljettaa sinua oleellisissa asioissa kohti parempaa elämää silloin, kun elämä kolautti ja eteenpäin meneminen kangertaa.

Kun ostat kurssin, saat sähköpostiisi välittömästi tunnukset, joilla pääset heti aloittamaan ensimmäisen viikon materiaaliin tutustumisen.  (Jos sinulla on gmail, katso myös tarjoukset -kansio. Joskus viesti löytyy myös roskapostista.)

Kuvaus

Haastavat kokemukset elämässä muuttavat usein arvojärjestyksen. Mitä muuta olisi muututtava, jotta saisit itsellesi hyvän elämän?

Kenelle tämä kurssi on:

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet mennyt läpi jonkun ison elämänkriisin, olet jo käsitellyt asiaa ja koet selvinneesi. Mennyt on kuitenkin vielä mielessä ja se tuntuu hidastavan eteenpäin menemistä.

Tyypillinen iso elämänkriisi on parisuhteen katkeaminen, ero ihmisestä, jonka kanssa on elämää elänyt ja kuvitellut suhteen jatkuvan ikuisesti. Tämä kriisi on luokiteltu suurimpien elämänkriisien joukkoon.

Oli sinun kriisisi mikä tahansa suuri, elämääsi koskettanut, on jossain vaiheessa aika päästää irti ja lähteä kohti uudenlaista elämää. Tämä kurssi on tueksesi tätä matkaa tehdessäsi.

Mihin tämä kurssi auttaa:

Tämän kurssin tarkoituksena on helpottaa etenemistä ja antaa työkaluja tälle matkallesi. Varsinkin, jos koet jääneesi jumiin menneeseen, on tuki tarpeeseen, jotta pääsee irrottautumaan. Lentävätkö ajatuksesi menneeseen usein?

Onko aika jo mennä eteenpäin?

Katse menneestä tulevaan

Kun menneisyyden taakka upottaa kielteisiin tunteisiin, eteneminen on mahdotonta. Mitä silloin voi tehdä? Silloin voi ihan ensimmäiseksi pohtia, mitä tulevaisuudelta haluaa. Tyypillistä on, että nämä ajatukset torppaa sillä, että lähtee miettimään rajoituksia ja esteitä etenemiseen. Omatoimisesti niihin usein kompastuu ja lopettaa matkan tekemisen.

Tämä verkkokurssi nostaa sinut silloin ylös ja auttaa jatkamaan matkaa.

Tällä kurssilla eteneminen aloitetaan oman identiteetin pohdinnasta. Kun haluttu muutoksesi on toteutunut, miten se on vaikuttanut identiteettiisi? Tuosta muutoksesta löytyvät palaset siihen, mistä on hyvä lähteä liikkeelle hyvää uutta elämää rakentamaan.

Kurssin hyödyt

  • Kurssilta opit itsestäsi lisää tässä hetkessä, opit paremmin tietämään ja tuntemaan itseäsi. Se selkiyttää ajatuksiasi siitä, kuka haluat olla tulevaisuudessa.
  • Kun löydät suuntasi, on tehtävä jotain muutoksia. Tältä kurssilta saat apua muutosten toteuttamiseen.
  • Kun tunnet itsesi paremmin, ei tarvitse enää esittää jotain muuta kuin oikeasti on. Tämä kurssi auttaa purkamaan omia rooleja ja olemaan oma, aito itsensä.
  • Muutosten läpiviemisessä asenteilla on suuri merkitys. Saat kurssilta apua asenteiden tunnistamiseen ja muuttamiseen. Asenne on tunne, joka vie eteen- tai taaksepäin.
  • Kun olet päässyt perille näistä perusteista, on helpompi pohtia, mitä ihan oikeasti haluaa elämältä ilman, että keskittyy niihin rajoituksiin, joita luulee itsellään olevan.

Saat kurssin osat viikon välein. Kurssi on voimassa tämän vuoden loppuun joten voit rauhassa tehdä jokaista osaa ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Kurssin myynti loppuu 1.11.2023.

Kokemuksista kohti hyvää elämää

Olemme kaikki omien kokemustemme summia. Näistä kokemuksista olemme rakentaneet myös roolit, joilla elämää elämme. Joskus roolista tulee taakka ja onkin hyvä pohtia omaa, aitoa itseään. Kuka siellä roolin takana luuraa ja millaisia asioita se aito, oikea minä haluaa tehdä ja toteuttaa.

Hyvä elämä
Ajattele, jos omassa elämässään pystyy lisäämän autenttisuutta, aito vuorovaikutus syntyy luonnollisesti.

Arki, tottumukset ja menneisyys ovat aikamme kuluttajia. Ota hetki omalle itsellesi ja sukella unelmiin ja toiveisiin.

Mitä saat kurssilta

Kurssilta saat työkaluja ja paljon harjoituksia, kysymyksiä ja videoita niihin merkittäviin toimenpiteisiin, jotka auttavat sinua saamaan paremman tulevaisuuden. Haluatko lähteä liikkeelle, jättää menneisyyden painolastin ja suunnata kevyesti parempaa tulevaisuutta kohden?

Takuu

Tällä kurssilla on 100 prosentin takuu, joten se on riskitön sijoitus itseesi. Ellet ole tyytyväinen kurssin sisältöön 14 pv:n kuluttua tilaamisesta, saat rahasi takaisin vain pyytämällä sähköpostilla.

Miksi verkkokurssi olisi hyvä väline tähän hetkeen?

Isot tapahtumat vievät voimia ja kykyä aktiivisesti ottaa muutoksesta kiinni. Vaikka haluakin olisi, keinot saattavat puuttua. Toiminnan muuttaminen tuntuu haastavalta ja haikea kaipuukin saattaa yllättää aika ajoittain. Kurssilta saat tukea muutokseen sekä työkaluja, joilla saat muutoksen aikaan.

hyvä elämä
Ympärillä oleva maailma heijastaa omaa muutosta. Se, mikä on tuntunut mahdottomalta, voikin olla vain ylitettävä este.

Tästä näet verkkokurssin sisällön

Jokaisen osan materiaaliin sisältyy tietoa, harjoituksia ja kysymyksiä, joiden avulla löydät sinulle merkitykselliset etenemisen askeleet.

1. Kuka sinä olet nyt ja kuka haluat olla tulevaisuudessa?

Käydään läpi identiteettiin vaikuttavia asioita. Pohditaan sitä, millaista muutosta sinun identiteettisi vaatii, jotta pääset niihin oman hyvän elämän täyttäviin odotuksiin, joista alat unelmoimaan. Suunnataan kohti tarpeellisia muutoksia.

2. Miten muutoksen voi saada aikaan

Olemme omien kokemustemme aikaansaannoksia. Kokemukset ovat vaikuttaneet omiin uskomusjärjestelmiin. Toisaalta olemme myös luoneet rutiineja omaan elämään. Jos haluamme muuttaa oman elämän, kyse on kokemusten aikaansaamien reaktioiden tunnistamisesta, rutiinien muuttamisesta sekä uusien asioiden oppimisesta.

3. Sinä saat olla sinä

Uskallatko heittää roolit menemään ja olla avoimesti aito itsesi? Avoimuus on hyvä perusta kaikille suhteille. Mikä sitten estää olemasta avoin? Tiedätkö, mitä sinun sisimpäsi haluaa oikeasti ja aidosti olla?

4. Asenteella eteenpäin

Omat uskomukset voivat olla hyvän elämän tiellä. Miten omia rajoitteitaan löytää ja miten niitä voi muuttaa? Millä tavalla nyt estää itseään oman vapauden maailmaan siirtymistä? Sen merkityksen muuttaminen, mitä itselle tapahtui, auttaa eteenpäin.

5. Mitä sinä haluat elämässäsi tehdä tästä eteenpäin?

Jos kaikki olisi mahdollista ja tapahtuisi ihmeitä, mitä sinä tekisit tulevaisuudessa? Millainen olisit, mitä saisit aikaan, mistä nauttisit, millaisia asioita jakaisit läheistesi ja ympäristösi kanssa? Käydään yhdessä matkalle tulevaisuuteen ja sille polulle, joka sinulle tarkoittaa hyvää tai jopa täydellistä elämää.

Meille tapahtuu elämän aikana paljon hyvää ja paljon epämiellyttävää. Tuo epämiellyttävä näyttää konkreettisesti aina sen, mitä emme elämältä halua. Siksi sekin on merkityksellistä. Oleellista on, ettei jää kärvistelemään sellaista, mitä ei halua elämäänsä. Jos siihen jäisi kiinni, sitähän elämä sitten olisi.

Oma parempi elämä saattaa vaatia ponnistelua irti siitä, mitä juuri nyt on. Tämä verkkokurssi auttaa sinua siinä ponnistelussa.

Miksi juuri tällainen kurssi?

Olen nähnyt monia onnellisia tarinoita, joissa valmennus on auttanut parempaan elämään. Siksi rakensin verkkokurssin, jotta mahdollisimman moni saisi helposti tämän saman avun. Verkkokurssin työkalut ovat avaavat, oivalluttavat ja avoimet kysymykset, jotka auttavat sinua löytämään oikeita vastauksia. Lisäksi kurssilta löytyy parhaat mallit tähän tarpeeseen sekä NLP:n että ratkaisukeskeisyyden maailmasta.

Käytä hyväksesi ja elä niin kuin oikeasti haluat.

Onnen avaimet ovat jo käsissäsi.

hyvä elämä
Sinä valitset, elämä tottelee valintojasi.

 

Jos olet jumittunut menneeseen, hanki nyt valoa ja helpotusta elämääsi!

Kurssilla on takuu. Saat rahasi takaisin 14 pv:n kuluttua aloittamisesta, ellet ole tyytyväinen. Voit siis aloittaa huoletta.

Leena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jatka matkaasi ehjänä eteenpäin – verkkokurssi – Loppuun myyty”