Apua eroon

Vaikka ero satuttaa, siitä selviää

Ero voi sattua niin paljon, että tuntuu kuin putoaisi syvään kuiluun. Vaikka sitä seuraava tulevaisuus pelottaa ja sen kuvittelee olevan yksinäistä ja ilotonta, ei se ole totta. Se on vain ensimmäinen vaihe selviämisen tiellä. Kun ymmärtää, mitä kaikkea erosta eteenpäin kulkemiseen kuuluu, tietää myös, missä vaiheessa milloinkin itse kulkee. Millaista apua eroon sinä haluaisit?

Tästä saat ensiapua eroon

Olen kirjoittanut sinulle pienen e-kirjasen, joka avaa eron prosessia. Voit tilata sen ilmaiseksi. Samalla tilauksella saat sähköpostiisi kirjesarjan, joka kuljettaa sinua erosta eteenpäin. Listalta voit poistua helposti niin halutessasi.

E-kirjasta ja kirjeistä saat pieniä harjoituksia erosta etenemiseen, eroon liittyvää tietoa, ymmärrystä tunteista sekä vinkkejä maksulliseen tukeen.

Ero
Ensiapua eroon e-kirjan avulla

Maksuton e-kirja ensiavuksesi

Saat e-kirjan tästä

Erosta selviäminen on prosessi

Avun kanssa pääsee helpommin tielle, jota kulkemalla pääset irti eron tuottamasta tuskasta, kärsimyksestä ja tulevaisuuden pelosta. Pikkuhiljaa kauhukuvat muuttuvat uudenlaisiksi mahdollisuuksiksi ja uteliaisuus tulevaisuudesta voittaa pelon.

Yksin voi jumittua tarinaan siitä, mitä tapahtui. Erokipu voi muuttua katkeruudeksi toista osapuolta kohtaan ja vihan tunne ei tunnu sammuvan. Eroavun kanssa syntyy uusia näkökulmia eron syihin ja ymmärrys auttaa kulkemaan vihan ja surun läpi. Kun nämä tunteet käy läpi, odottaa ilo ja onnellisuus seuraavan mutkan takana.

Millaista apua eroon sinä haluaisit saada?

Eron hetkellä tuki, ymmärrys ja tunteiden läpikäyminen auttavat eteenpäin. Valittavanasi on joko

1. verkkokurssit, joiden avulla saat apua eroon, pääset missä vain ja milloin vain selviytymismatkallesi. Katso tästä

Verkkokurssit ovat helppo apu eromatkalle silloin, kun sinulla ei ole mahdollisuutta henkilökohtaisiin keskusteluihin.  Saat uusia näkökulmia ja työkaluja eteenpäin kulkemiseen.

2. Suomalainen eroseminaari, jossa ryhmässä vertaistuella ja tunnetulla Fisherin suomalaistetulla menetelmällä pääset kulkemaan eteenpäin. Katso tästä

Muiden osallistujien erotarinat auttavat oman tarinan käsittelyssä. Osaava ohjaaja vie prosessia eteenpäin. Iltojen teemat auttavat eteenpäin menemisessä yksi teema kerrallaan. Mielessä olevat tunteet ja pelot saavat selkiyttä.

3. Henkilökohtainen erovalmennus, jossa yhdessä valmentajan kanssa kuljetaan kohti voimaantumista.  Katso tästä.

Silloin kun haluat käsitellä omaa eroasi yksityisesti, mennään yhdessä eroon liittyvät ja siitä eteenpäin auttavat teemat läpi.