Suomalainen eroseminaari

Suomalainen eroseminaari, Vantaa

Eroseminaari on menetelmä, jossa ryhmässä käydään läpi parisuhteen päättymiseen liittyvät tunnetasot. Yksi iso ja vaikuttava tekijä seminaarissa on vertaistuki, koska kaikkien elämäntilanne on kosketuksissa parisuhteen katkeamiseen liittyviin kokemuksiin. Ryhmä antaa laajennusta omaan tilanteeseen ryhmän jäsenten omien erilaisten kokemusten ja näkökulmien kautta.

Suomalainen eroseminaari, vantaa
Suomalainen eroseminaari antaa työkaluja erosta eteenpäin kulkemiseen
Erosta voi saada oppimatkan henkiseen vapauteen. Haluatko sinä erovapaaksi?

 

 

 

 

 

 

Seuraava eroseminaari Tikkurilassa alkaa 16.8.2019.

Seminaari pidetään Tikkurilan keskustassa Kurssimestassa, Kultarikontie 1.

Kokoonnumme perjantaisin klo 17-20.  Mukaan pääset ilmoittautumalla joko soittamalla tai sähköpostilla. Soita 040 760 5112 tai meilaa: leena@leenakoivu.fi. Annan mielelläni lisätietoja, jos sinua mietityttää jokin asia, johon et vielä löytänyt vastauksia.

Eroseminaarin tavoitteena on henkinen vapaus kärsimyksestä, jonka parisuhteen päättyminen aiheuttaa.

Lapset ja ero
Lapset ja ero on vapaaehtoinen, mutta tärkeä teema. Siksi sille on varattu ihan oma ilta.

Vapautta tavoitellaan 10 eri teeman kautta. Teemat kuuluvat tutkitusti erosta selviämisen tiehen. 1. teema = työmallin esitteleminen ja ryhmäytyminen. 2. teema = miten lapsuuden sopeutumiskäyttäytyminen on vaikuttanut parisuhteeseen. 3.teema = viha auttaa irtaantumaan. 4.teema = suru vie eteenpäin. 5. teema = itsetunnon vahvistusta. 6. teema = muutos ja sen haasteet. 7. teema = avoimuus ja tunteet. 8. teema = yksinäisyys ja uudet suhteet. 9. teema = rakkaus ja uusi elämä. 10.teema = seksi ja seksuaalisuus.  Viimeisenä, vapaaehtoisena 11. teemana on lapset ja ero -teema, jonka tarkoituksena on antaa vanhemmalle voimaa ja keinoja auttaa lasta eroamaan ja säilyttämään suhde molempiin vanhempiiinsa.

Aikuisetkin lapset tavitsevat usein tässä tukea eroavilta vanhemmilta.

Eroseminaari auttaa vanhempia auttamaan lasta eron tunnemyrskyissä.

Eroseminaari kokoontuu viikon välein samana iltana 10-11 kertaa. Illan pituus on kolme tuntia. Illan aikana käydään läpi illan teema keskustellen ja toiminnallisia harjoituksia tehden.

Suomalainen eroseminaari on menetelmä, jossa jokaiselle illalle on oma teema ja siihen kuuluva tapa käsitellä asiaa. Illoilla on siten käsikirjoitus, jota jokainen iltojen vetäjä noudattaa.

Itse olen valmistunut eroseminaarien ohjaajaksi vuonna 2013. Tässä työssä minua motivoi Ihmisten voimaantuminen. On joka kerta sydäntä lämmittävää nähdä ja kokea, miten ihmiset alkavat voimaan paremmin ja näkevät oman eronsa hyvänä oppimatkana kohti parempia ihmissuhteita.  Muutos mitataan kurssin alun ja lopun vapaaehtoisella FDAS-testillä, josta ryhmille on tullut upeita tuloksia.

”Eroryhmä on lämminhenkinen ja suotuisa ympäristö käsitellä erotapahtumaa. Ryhmän tiiviin, ymmärtäväisen yhteishengen aistii jo sisään tullessa. Leenan tyyli sopii eroryhmään, en olisi voinut kuvitella, että eroryhmän käyminen antaa näin paljon. Se on enemmän kuin avioeron käsittely. Suosittelen lämpimästi Forte Valmennuksen eli Leenan eroryhmää.” – Johanna 37v.

Seminaari maksaa 350€/10 kertaa. (sis. alv). Vapaaehtoinen ilta veloitetaan erikseen 35€.

Seminaariin ilmoittautumismaksu on 50€, loput 300€ voidaan sopia 1-3 erässä maksettavaksi.

Ilmoittaudu mukaan: leena@leenakoivu.fi tai soita/tekstaa viesti 040 760 5112

Muuten, jos vielä pohdit eroa, voit tutkia parisuhteen parantamisen mahdollisuuksia verkkokurssin avulla ennen ratkaisujen tekemistä: Lue lisää kurssista Parisuhteen ongelmista rakkauden ratkaisuihin.

Eroseminaarista voi lukea lisää sivustolta http://suomalaineneroseminaari.fi/.

Voit lähettää minulle viestiä myös alla olevalla lomakkeella. Mikäli ilmoittaudut sillä eroseminaariin, kirjoita viestiin myös puhelinnumerosi, että tarvittaessa tavoitan sinut varmasti.